COMUNIONS 2016

Hola mares i pares,

Al llarg d’aquest curs els nostres fills faran 10 anys!!

És una edat molt maca en la que hi ha un desenvolupament en el seu físic. Molts d’ells comencen a fer canvis per deixar de ser nens.

Els nens i nenes que fan la Primera Comunió aprofiten aquest esdeveniment familiar per fer sessions fotogràfiques. Són records que perduren en el temps. Però cada cop més els pares també celebren el desè aniversari amb una festa.

La fotografia ens serveix per captar grans moments de la nostra Història!! Les imatges són els records del futur!! Son histories plenes de vida i felicitat, amb elles compartim els millors instants amb els que mes estimem. Els teus moments especials amb la família, els amics,…són màgics.

Son histories diàries amb els fills, amb els germans, amb els pares, amb els avis, amb els tiets, amb els companys,…. cada una d’elles es especial i única. Diverteix-te amb les imatges d’ahir, d’avui, de demà i de sempre.
Son grans histories les que explicarem junts!!

Sóc la teva fotògrafa!!! Fotògrafa de la teva família.

He preparat per a tots vosaltres uns records especials.

Des de la sessió fotogràfica abans i durant la celebració, audiovisuals, invitacions, recordatoris, punts de llibre, books digitals, imatges impureses, detalls,…

Informa’t i et sorprendràs.
Maite Peñalver

“Les imatges del present són els records del futur”

Tel. 655250283
alegrephoto@gmail.com Òscar COM 17maig-01 13X26 2copies INVITACIO COMUNIO OSCAR-002 (single)
www.alegrephoto.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »
Aneu a la barra d'eines