Inspiracions_Happy sesions

Les Happy Sessions son mini sessions amb bona companyia i amb temàtiques concretes com la platja, de pícnic, carnestoltes, la mama, el papa,…i molt “cuques”.

Ja estic preparant la primera de moltes Happy sesions!! Son estones per gaudir en companyia d’aquelles petits instants que ens omplen de felicitat. Cada happy sesion tindrà un atrezzo fet amb molt de carinyo, la gran majoria de cosetes seran utilitzant la tècnica de scrap, es a dir artesanals.

Son sessions que participeu de forma activa en la elecció de colors, teixits, racons màgics, propostes temàtiques, idees,…. i sobretot que després sigui un record molt maco per tots.

Amb l’arribada del bon temps ens agrada sortir i divertir-nos. La primera Happy sessió serà en la platja. Ves preparant-te per sortir en el reportatge, sense vosaltres aquest somni no seria possible.

Entre totes les persones que us registreu i deixeu la vostra opinió sortejaré una Happy sessió a la platja!! (en assumpte indica happy sessió platja i deixa el teu color en comentaris)

Quin tipi (similar a una tenda d’indi) t’agrada mes, en blanc o en aiguamarina?P1080550 P1080495

[contact-form-7 id=”261″ title=”Formulari de contacte amb telèfon cat”]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »
Aneu a la barra d'eines